Olimpia CSU Brașov încheie sezonul regulat

Olimpia CSU Brașov cedează în fața celor de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, într-o partidă ce a contat pentru etapa 13-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, Grupa Roșie. Echipa pregătită de Dan Calancea a terminat sezonul regulat pe locul trei.

Confruntarea din Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov a început cu echipa oaspete la conducerea partidei, scorul arătat de tabela de marcaj după primele zece minute de joc fiind 11-23. În sfertul secund, echipa din Sf. Gheorghe s-a distanțat, scorul la pauza mare fiind 20-39. Oaspetele au continuat jocul bun și după revenirea de la cabine, reușind să se impună cu scorul de 91-54.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Carla Bartee cu 14 puncte la care a mai adăugat 9 recuperări. Biljana Pesovic a terminat partida cu 10 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Echipa noastră a încheiat sezonul regulat și va evolua în primul tur al play-off-ului cu Phoenix Știința Constanța, având avantajul terenului propriu. Elevele antrenate de Dan Calancea vor sta în ultima etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin, datorită numărului impar de echipe din Grupa Roșie. Până la play-off-ul LNBF, Olimpia CSU Brașov va participa la Final Four-ul Cupei României de la Sfântu Gheorghe, acolo unde va întâlni, în semifinale, gazda turneului. Turneul final al Cupei României este programat în perioada 30-31 martie.

One comment

Join the Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *