Dan Calancea: „Tineretea a invins experienta”

CSM Targoviste – Olimpia CSU Brasov 80-92 (23-25; 22-20; 15-25; 20-22)

Dupa meciul castigat aseara la Targoviste, antrenorul Dan Calancea a declarat:

Sunt bucuros ca in aceasta seara tineretea a invins experienta si aici ma refer la Alina Podar (20 de ani – 40 de minute – 23 pcte) si la Amira (19 ani – 16 minute) care au demonstrat ca pot face fata unor jucatoare cu experienta impresionanta in Liga Nationala cum sunt Ancuta Stoenescu (39 de ani peste 2 saptamani – 38 de minute – 13 pcte) si Larisa Toma (44 ani – 31 de minute – 10 pcte), totodata vreau sa o felicit si sa ii multumesc Biljanei Pesovic pentru modul cum a luptat si a jucat in seara aceasta tinand cont ca are 39 de grade temperatura.

A fost un meci foarte greu, noi veneam dupa 3 meciuri fara victorie, insa trebuie sa le felicit pe fete pentru efortul depus. O victorie muncita si valoroasa, mai ales si datorita faptului ca toata perioada aceasta ne-am pregatit in 8 jucatoare, cu o zi inaintea meciului ne-am antrenat cu baietii de la U18 ca sa facem un meci 5 la 5.

In aceasta seara echipa a demonstrat ca putem castiga si impotriva formatiilor mai puternice si cu o banca de rezerve ce are posibilitatea sa faca mai multe schimbari pe parcursul jocului.

Le felicit inca o data pe fete, le multumesc pentru daruirea depusa si de joi o luam de la capat cu pregatirea meciului de sambata de la Cluj.”

Urmatorul meci al nostru este sambata pe 22 decembrie la Cluj impotriva formatiei CSU Cluj-Napoca de la ora 15:00 in sala sporturilor Horia Demian.

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *