Dan Calancea: ” Dorim sa ne luam revansa”

Astazi se disputa ultima etapa din cadrul primei faze a Ligii Nationale de Baschet Feminin. Echipa noastra joaca in deplasare la CSM Targoviste, meciul fiind la ora 19:30.

Antrenorul, Dan Calancea, a declarat referitor la meciul de astazi dar a facut si o scurta analiza a primei parti a sezonului:

 „Cu deplasarea de la Targoviste se termina o prima parte din acest sezon, care pentru noi a insemnat un sir nesfarsit de probleme. In urma discutiei de azi, pe care intreaga echipa( 8 sportive!) a avut-o cu conducerea, sper ca din luna ianuarie lucrurile sa intre in normalitate.

            Sunt extrem de multumit de prestatia acestor jucatoare, care au dovedit disponibilitate la efort si  atitudine iesite din comun. Am invins Satu Mare, avem un sfert de exceptie cu Sfantu Gheorghe. Daca problemele se vor rezolva, am aceasta speranta, sunt convins ca putem invinge orice echipa din liga.

            Jucam, miercuri, dupa care imediat sambata in deplasare,programul este foarte dificil. Personal am propus un alt sistem competitional, agreat de toate echipele participante( cu mici rezerve Rapid si Tg.Secuiesc). Din pacate nu a fost luat in considerare. Ne aflam in fata unei situatii incredibile,unica in sportul mondial. Este posibil ca echipa din Constanta care avanseaza in prima grupa sa aiba un punctaj mai bun decat Universitatea Cluj-Napoca!!!

            Referitor la meciul cu Targoviste, ne dorim, firesc, sa ne luam revansa dupa infrangerea suferita pe teren propiu. Nu stiu cat de benefic este pentru baschetul romanesc ca cele  mai bune jucatoare de la adversare sunt Larisa Toma si Ancuta Stoenescu. Toata consideratia pentru ele, sunt admirabile in ceea ce fac, atat pe teren, cat si in afara terenului, dar am convingerea ca  sunt primele care ar dori sa avem mult mai multe jucatoare tinere de valoare.

            Am prezentat o situatie foarte clara a romancelor, pe categorii de varsta, care au evoluat sezonul trecut, dar parerea a fost ca avem un numar suficient de sportive capabile sa joace in prima liga…Unde sunt?”

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *