Evolutii bune la turneele de 3×3

În week-end-ul trecut au avut loc la Bucuresti 2 turnee (numarul 5 si 6 din totalul celor 10 programate pana in faza semifinala) din cadrul Cupei Romaniei de 3×3. Pentru echipa noastra au evoluat Alina Podar, Renata Szmutku, Flavia Ferenczi si Amira Al Ash Hab.

Fetele noastre au avut evolutii bune in cadrul celor 2 turnee, astfel ca sambata au invins in faza grupelor formatiile CSM Targu Mures (21-13), CSM Alexandria (21-9), FCC ICIM Arad (12-11) si s-au calificat in sferturile competitiei unde au intalnit formatia de la malul marii, Phoenix Constanta, care castigase 3 din primele 4 turnee, insa Flavia, Renata, Amira si Alina au avut o evolutie foarte buna si au castigat meciul cu un categoric 19-10. In semnifinalele competitiei am intalnit redutabila formatie din Targoviste ce ne-a invins cu scorul 19-12.

Duminica, a fost turneul cu numarul 6, iar fetele noastre din nou au facut o figura frumoasa reusind sa se califice dintr-o grupa echilibrata. Astfel ca in primul meci cu CSM Satu Mare (castigatoarea turneului nr 5) am pierdut cu 18-10, iar in meciul decisiv de calificare din grupa am invins formatia CSU Oradea cu 21-17.

In sferturile de finala am intalnit experimentata echipa CS Rapid Bucuresti ce ne-a invins cu scorul 21-8. Castigatoarea celui de-al 6-lea turneu a fost Sepsi SIC Sfantu Gheorghe.

Au fost 2 zile intense cu meciuri spectaculoase, echilibrate si pe alocuri tensionate. Urmatoarele turnee o sa fie in in luna Februarie 2019.

*foto Alina Cojocaru

v

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *