Miruna Crasnic: ” Sunt convinsa ca se face tot posibilul pentru a se construi o echipa puternica”

Timp de 10 zile nationala feminina U18 se pregateste la Targoviste, la acest cantonament sunt prezente Miruna Crasnic – antrenor secund si jucatoarea de la CSU Brasov, Daria Rusu.

Referitor la acest cantonament si convocarea la lotul de U18 Miruna ne-a declarat:

Dupa doi ani in care am lucrat cu domnul Calancea la lotul national de U20, aceasta convocare aduce o schimbare pentru mine. Mi-e foarte confortabil sa lucrez cu dl Calancea pentru ca ne cunoastem foarte bine dupa 4 sezoane la echipa de club si cei doi ani la lot, stiu exact ce asteapta de la mine, dar orice experienta care te scoate din zona de confort nu poate decat sa te ajute sa cresti. Astept cu nerabdare aceasta experienta.”

Totodata cu privire la noul lot Miruna a spus:

„Cel mai mult m-a bucurat sa aflu ca la acest lot au fost convocate peste 20 de sportive. E mare lucru sa ai o selectie asa mare si imi da speranta ca totusi are cine sa vina din urma si sa preia stafeta de la senioare.

Sunt convinsa ca se face tot posibilul pentru a se construi o echipa puternica. Faptul ca s-a facut o selectie asa mare si ca exista perioade de pregatire si in iarna, nu poate decat sa ne bucure si sa fim increzatori ca se fac pasi in directia care trebuie. „

Pe langa pregatirea fizico-tactica, din data de 19 decembrie sunt programate si cateva meciuri amicale impotriva selectionatelor similare ale Bulgariei si Macedoniei.

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *