Victorie spectaculoasa pentru „olimpice”

P1480979In cadrul etapei a XII-a a Ligii Nationale de Baschet Feminin Olimpia CSU Brasov a intalnit in deplasare formatia Nova Vita Targu Mures. Brasovencele porneau ca favorite certe in disputa cu ultima clasata si nu concepeau sa nu obtina toate punctele puse in joc.

„Olimpicele” lui Dan Calancea nu au avut probleme in a-si adjudeca victoria, iar in final s-au impus cu scorul de 95-62 (29-23, 15-13, 25-12, 26-14) fiind foarte aproape de a atinge borna de 100 de puncte marcate.. În urma acestei victorii, „olimpicele” sunt în grafic pentru a ocupa la finalul campionatului un loc care să le permintă participarea în play-off. Pentru braşovence au marcat Kovacevic 30 de puncte, Erak 19, Bucevac 12, Haas 10, Bartee 5, Ferariu 5, Dewitt 4, Cioroiu 4, Bolţaşu 3 şi Irimia 3.

Asa cum s-a intamplat si in returul de Cupa cu Universitatea Cluj, antrenorul formatiei brasovene a rulat tot lotul avut la dispozitie, dand posibilitatea jucatoarelor care au evoluat mai putin in acest campionat sa isi treaca in cont mai multe minute jucate dar si realizari pe tabela de marcaj.

Zdenk Kovacevic record personal stagional.Sportiva croata in varsta de 26 de ani a reusit sa marcheze 30 de puncte in partida de la Targu Mures si eficienta 33, fiind cel mai bun record personal din acest sezon.

„Este o victorie normala in fata unei echipe care nu a bifat niciun succes in aceasta editie de campionat. Am inceput mai greu meciul si datorita unei relaxari premature a echipei noastre avantajul de la pauza nu era unul multumitor. Ma bucur insa ca pana la urma fetele au inteles ca nu suntem inca in vacanta si au facut un joc bun in cea de-a doua parte. Mai avem un ultim meci din acest tur de campionat cu Craiova acasa, pe care suntem obligati sa il castigam in vederea atingerii obiectivului la finalul sezonului.” a declarat Dan Calancea.

Următorul joc al fetelor de la Olimpia CSU Braşov va avea loc miercuri,18 decembrie de la ora 14.00, pe teren propriu in sala D. P. Colibasi, în compania fetelor de la CS Universitatea Craiova. În acest moment, braşovencele ocupă locul şapte în Liga Naţională de Baschet feminin cu 18 puncte.

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *