Rapid Bucuresti-Olimpia CSU Brasov 46-78

P1420984 Vineri 13 septembrie 2013 la Bucuresti, Olimpia CSU Brasov a sustinut prima partida de verificare in compania celor de la Rapid Bucuresti.In urma unei partide viu disputate „olimpicele” s-au impus fara prea mari probleme cu scorul de 46-78, la pauza 23-38.Pentru brasovence au inscris: Bucevac 15p, Erak 14p, Kovacevic 13p, Haas 12p, Dewitt 10p, Ferariu 8p si Cioroiu 1p.Antrenorul Dan Calancea a rulat tot lotul avut la dispozitie, singura jucatoare care nu a evoluat din cauza unei accidentari a fost Anda Boltasu.
In perioada urmatoare „olimpicele” doresc sa mai perfecteze una sau doua partide de verificare pana la primul meci oficial ce se va disputa la Cluj in 24 septembrie contant pentru mansa tur a etapei inaugurale a Cupei Romaniei.

Gabriela Irimia la Jocurile Francofoniei. Gabriela Munteanu Irimia nu a evoluat in amicalul cu Rapid Bucuresti fiind plecata cu lotul Romaniei la JJocurile Francofoniei ce s-au desfasurat in Franta.Irimia a fost una din cele mai buna jucatoare ale tricolorelor, fiind cea mai buna marcatoare in victoria contra Senegalului 87-57, reusind 22 de puncte si 3 recuperari.In cea de-a doua partida Romania a fost invinsa de selectionata valona Bruxelles-Belgia cu scorul de 78-81.Irimia a fost a doua marcatoare a selectionatei noastre reusint 14 puncte.

In sferturile de finala ale competitiei Romania s-a inclinat in fata Camerunului, scor 63-69, Irimia reusind 8 puncte,iar  in meciul pentru locurile 5-8, Romania a intalnit Mali si a bifat o noua infrangere, scor 58-72, Irimia a marcat 2 puncte si a reusit 2 recuperari.

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *